Wat wij doen

Als hoofdzaak restaureren wij vrachtauto’s van allerlei merk of type. Wij halen de auto’s tot het laatste schroefje uit elkaar, zodat alles nagezien en afhankelijk van het onderdeel, gerepareerd, gestraald, verzinkt en gespoten wordt. Hierna wordt de hele auto weer opgebouwd.Hieronder zijn wat voorbeelden van auto’s zoals ze binnen kwamen en zoals ze weer gerestaureerd weg gingen. Daarnaast doen wij ook nog transport met verschillende trailers en kraan waarvan op deze site ook foto`s te zien zijn.

Volvo L 495, Istvan van de Herk

Scania LS 76, Jan Boekweit

Daf 2200, Nolan

Scania L76, Eddy van Dijck

Eigen menglijn

Wij hebben onze eigen menglijnen om nagenoeg elke kleur te maken. Het spuiten gebeurd dan ook in onze eigen spuitcabines. We hebben er 2. èèn van 12.5 meter lang waar we complete vrachtwagens in kunnen spuiten. èèn van 6.5 meter waar we cabines, busjes, luxe wagens en onderdelen in spuiten.

Ook transport

Het restaureren van vrachtwagens is de hoofdtaak en daarnaast doen wij ook nog transport. Hiervoor hebben we een Volvo FM12 met dieplader en een F10 containerwagen ter beschikking. Sinds Maart 2014 hebben wij er een trailer met kraan bij. Deze is 10 meter uitschuifbaar en pakt dan nog 1500 kg Hij heeft 2 stuur assen, dus kunnen we op krappe plekjes komen.

Diverse bakken beschikbaar

Bij deze container wagen hebben we diverse bakken ter beschikking, onder andere een platte bak, container 40 m3 inhoud en een tautliner. Op de reserve bank zitten nog een NL12, F10, F12 en een FH16 trekker. Wij kunnen dus allerlei transporten verzorgen, waaronder dieplader transporten met eigen auto’s. Wij kunnen voor u kranen en allerhande machines en materiaal vervoeren zoals u hiernaast ziet.

Ombouw naar woonruimte / camper

Wat wij ook kunnen doen voor u is de ombouw van een motorwagen, aanhanger of trailer naar woonruimte/camper. Hierin is natuurlijk van alles mogelijk, in dit geval gaat het om onze eigen city trailer van 11 meter. Hier zit voorin een slaapkamer met met links en rechts stapelbedden. Daarnaast zit een keukenhoek met warm en koud water, gasstel, koelkast en kastruimte.

Daarnaast een riante rondzit met vaste tafel voor 10 personen zonder dat je op elkaars lip zit. Daarnaast een wc met wasruimte en douche. Met achterin de trailer een ruime slaapkamer waarin zich een tweepersoonsbed bevind. Achter zit ook nog een deur waar, als we de laadklep laten zakken op vloerhoogte, dan ook nog een terras is. Onder het bed zit een rvs tank van 1200 liter voor het schoon water. Onder de trailer bevinden zich aan beide kanten een kist met de Electra en accu’s en daartussen een vuilwater tank.

 

Leo Bol Historische Truck Restauratie BV